Tôi chào bạn! Blog của tôi về SuJu !Ở đây! Reklamy piš=SEM! jinam=SMAŽU

>Aaron Yoo

Aaronie as Choi

6. září 2009 v 13:07 | Nan(a)mi

[Film] Trailer 21

6. září 2009 v 12:42 | Nan(a)mi

Ronie in Disturbia

14. srpna 2009 v 19:54 | Nan(a)mi
Tenhlek film doporučuju!!

>>Aaron Yoo

8. srpna 2009 v 0:04 | Nan(a)mi
Jméno:
Aaron Yoo
Datum narození: 12.5.1979
Místo narození: East Brunswick, New Jersey, USA
Povolání: Herec
Zajímavosti: Aaron je korejského původu.
V roce 2001 vystudoval na University of Pennsylvania,
kdy byl členem "Sigma Nu Fraternity".

Filmografie:
2011 -Kid Cannabis (PRE-PRODUCTION)
2009 -Pátek třináctého (Chewie)
2009- Gamer (Humanez Dude)
2009- Labor pains (Miles)
2009- The good guy (Steve-O)
2008 -Oko bere /21 (Choi)
2008- Nics and Norah's infinite playlist (Thom)
2008- The Wanckness (Justin)
2008- Rande na jednu noc
2008- 364 Cranes (Tommy)
2007- Disturbia (Ronnie)
2007- American pastime (Lyle Nomura)
2007- Rocket Science (Heston)
2006 -Confidence (Staffer)
 
 

Reklama
free counters

user posted image